Over ZSOM

ZSOM Omroep Groenlo is de naam van een huisomroep in de Gelderse Oost Achterhoek met als doelstelling het maken van televisieprogramma’s voor zowel in zorginstellingen verblijvende- en thuiswonende senioren en zieken. De studio van de ZSOM Omroep Groenlo is sinds juli 2021 gehuisvest in het Vincentiusgebouw aan de Ruurloseweg in Groenlo. De ZSOM Omroep Groenlo maakt iedere 14 dagen een Regiojournaal en daarnaast veel andere programma’s zoals reportages, documentaires en setopnames. Deze programma’s zijn zowel door onze doelgroep als alle anderen belangstellenden te bekijken op onze website www.zsom.nl of op ons ZSOM You Tube kanaal.

‘In 1979 zijn wij opgericht als de Ziekenomroep Sound Of Music van het toenmalige Vincentiusziekenhuis in Groenlo. Om precies te zijn op 11 juli maakten Sjaak Hulshof en Jos Evers hun eerste radioprogramma.’

Set-opnames

De ZSOM Omroep maakt diverse set-opnames waaronder uitvoeringen, toneel, revues, zang, concerten, evenementen, dans etc. De ZSOM beschikt over een full Hd regiewagen, setcamera’s, licht en geluid.

Heeft u interesse in het laten maken van een setopname? Neem dan contact met ons op!

Vrijwilliger worden

Bij ZSOM omroep zijn wij altijd opzoek naar (journaal)cameramensen, journaaltekstschrijvers, nieuwslezer, editors, regisseurs en geluidstechnici. Wil jij graag filmen en monteren op professioneel niveau, geef je dan op bij de ZSOM Omroep. 

Galerij – De ZSOM aan het werk