Actueel:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers:

De ZSOM Omroep Groenlo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar die willen meewerken aan onze programma’s zoals het regiojournaal, reportages, documentaires en setopnames. We hebben plaats voor cameramensen, geluidstechnici, editors en regisseurs. Opleidingen hiervoor worden intern gegeven. Aanmelden kan via het contactformulier op onze site of spreek een van onze vrijwilligers aan. Zij zullen u graag te woord staan en de nodige informatie verstrekken.

Contact ZSOM Omroep Groenlo:

Wilt u contact met de ZSOM Omroep Groenlo maak dan gebruik van de contactbutton op onze site en stuur een email naar studio@zsom.nl.

Expositie MARTin in den Diek (2024:)

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei 2024 exposeerde Martin Harbers uit Lichtenvoorde met en groot aantal eigen gemaakte schilderijen in cultureel centrum Den Diek in Lichtenvoorde. Martin is op schildergebied een laatbloeier. Na zijn pensionering volgde hij een 3-jarige opleiding aan de academie voor realistisch schilderen in Deventer.

Rondrit 250 motoren Distinguised Gentleman’s Ride (2024):

Op zondag 19 mei 2024 (eerste pinksterdag) reden er 250 motoren van Enschede via Boekelo, Rietmolen, Neede naar Eibergen. De motorrijders afkomstig uit Nederland en Duitsland waren naar Enschede gekomen om te helpen geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling van prostaatkanker.

150 jaar Keistad Lichtenvoorde (2024):

De Lichtenvoordse Kei vierde afgelopen zondag zijn 150e verjaardag. En wie jarig is trakteert. Wethouder Jos Hoenderboom was uitgenodigd en kreeg een keitje overhandigd, er werden taarten uitgedeeld en bezoekers konden op de foto met de vrolijk versierde Lichtenvoordse leeuw.

De zaagmachine uit 1914 van Gerrit Luikenhuis (2024):

Gerrit Luikenhuis uit Kotten heeft een bijzondere hobby het werken met- en het onderhouden van een oude zaagmachine. In 1996 nam hij van Papiermöle uit Miste de oude zaagmachine van 1914 over en plaatste hem in een schuur van zijn boerderij. Hiermee zaagt hij hout voor balken en planken.

Overig nieuws:

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM Omroep Groenlo? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM Omroep Groenlo.