Actueel

Wij zoeken enthousiaste jongeren!

De ZSOM is op zoek naar jongerenambassadeurs vanaf 16 jaar die willen meedenken over hoe jongeren betrokken kunnen worden bij de werkzaamheden van de omroep, waardoor het ook in de toekomst mogelijk blijft om programma’s te kunnen blijven maken specifiek voor de doelgroep van de omroep. De concrete onderzoeksvraag luidt als volgt: Op welke wijze kunnen we jongeren enthousiasmeren om vrijwilliger te worden bij onze omroep? Het lijkt de omroep leuk om een wervings-promotiefilm te maken, maar uiteraard krijgen de jongerenambassadeurs ook alle ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Kan jij niet wachten om als jongerenambassadeur aan de slag te gaan bij de ZSOM? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!

Contact Z.S.O.M

Met ingang van heden 13 april 2022 is ons telefoonnummer (0544-724598) vervallen. Wilt u contact met de Z.S.O.M maak dan gebruik van de contact button op onze site en stuur een email.

Regiojournaal:

Het Regiojournaal van week 20 staat vanaf nu (20 mei ) op onze site. Ditmaal onder andere aandacht voor de officiële opening van het Vincentiushuis in Groenlo, Achterhoeks Openluchtmuseum de nieuwe naam voor Erve Kots in Lievelde en de portretexpositie “Good Looking” in Ruurlo.

Bevrijdingsconcert Winterswijk 2022:

Op donderdag 31 maart 2022 werd in de Ontmoetingskerk in Winterswijk een bevrijdingsconcert gehouden ter gelegenheid van 1572 de geboorte van Nederland. Aan dit concert werkten onder andere mee met het trio Déjá Vu en de big band van Boogie Woogie.

Overig nieuws:

De stoomketel van de museum Stoomhoutzagerij Nahuis in Groenlo moet vervangen worden en aan de schoorsteen moeten herstelwerkzaamheden plaatsvinden. De kosten liggen rond de 3 ton. Een gedeelte van het geld is al verkregen van instellingen en instanties. Voor het ontbrekende bedrag wordt een beroep gedaan op de inwoners van Oost Gelre en liefhebbers van stoommachines.

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM omroep Groenlo.