Agenda

Van 1 oktober 2021 tot 11 oktober 2021 loopt de grote RABO ClubSupport actie. Met deze actie wil de Rabobank verenigingen en stichtingen een financiĆ«le bijdrage geven om de activiteiten verder te ontplooien of nieuwe te ontwikkelingen. Ook u kunt bijdragen door op de site van de Rabo uw stem uit te brengen op een van de verenigingen of stichtingen die op de site staan. Onder de stichtingen vindt u ook de ZSOM. Mocht u ons een warm hart toe dragen, dan bent u vrij om uw stem aan ons te geven. Kijk voor meer informatie op de site Rabo ClubSupport 2021, selecteer regio Noord- en Oost Achterhoek en zoek ZSOM. In de toekomst willen wij mooie video’s voor blijven maken.

Het Regiojournaal van week 40 staat nu (8 oktober 2021) op onze site, hierin o.a. aandacht voor de klok van de Calixtuskerk in Groenlo, een hondenuitlaatservice, Body Stress Release en de Rabo ClubSupport (u kunt nog op ons stemmen).

Nieuw op de site een gemonteerde versie van de live uitzending “Uitslag Dahlia Kunstobjecten 2021 Lichtenvoorde”. De live-versie is verwijderd.

Het Regiojournaal van week 38 staat nu (24 september 2021) op onze site, hierin o.a. aandacht voor onthulling van een oorlogs monument, restauratie op NH begraafplaats en uitreiking Willem Sluiter Prijs.

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

U kunt u ook abonneren op ons ZSOM You Tubekanaal dan krijgt u een melding van onze nieuw geplaatste video en tevens een melding van een live uitzending. We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM? Neem dan a.u.b. contact met ons op.