Actueel

Wij zoeken enthousiaste jongeren!

De ZSOM is op zoek naar jongerenambassadeurs vanaf 16 jaar die willen meedenken over hoe jongeren betrokken kunnen worden bij de werkzaamheden van de omroep, waardoor het ook in de toekomst mogelijk blijft om programma’s te kunnen blijven maken specifiek voor de doelgroep van de omroep. De concrete onderzoeksvraag luidt als volgt: Op welke wijze kunnen we jongeren enthousiasmeren om vrijwilliger te worden bij onze omroep? Het lijkt de omroep leuk om een wervings-promotiefilm te maken, maar uiteraard krijgen de jongerenambassadeurs ook alle ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Kan jij niet wachten om als jongerenambassadeur aan de slag te gaan bij de ZSOM? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!

Nieuw in onze videogalerij

Vanaf vandaag hebben we aan onze videogalerij een nieuwe categorie toegevoegd namelijk “Uit ons archief”. Hierin zijn video’s opgenomen uit vervlogen jaren. De eerste video’s staan al op deze site. Kijk en geniet…We gaan de komende tijd meer beelden uit ons archief halen.

Agenda

In de categorie “Uit ons archief” hebben we op deze site videofilms geplaatst o.a. over het postkantoor in Groenlo (1990), koken met Joop Wicherink (1991) en het jubileumconcert van het Beltrums jeugdkoor (1989) en nog veel meer. Bekijk onze videogalerij onder “Uit ons archief”.

Ons eerste Regiojournaal van 2022 (week 2) staat vanaf nu (14 januari) weer op onze site met onder andere de volgende onderwerpen: De ijsbaan in Winterswijk trekt veel bekijks, Hennie Rossel uit Vorden onderzoekt oude peren en appelrassen en de St. Johannes de Doperkerk in Meddo wordt een multifunctionele locatie.

Door de coronapandemie zijn al overige setopnames gecanceld. Heeft u nog tips of activiteiten die we coronaproef kunnen filmen, stuur een email via deze site (Zie onder contact).

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM omroep Groenlo.