Actueel

Wij zoeken enthousiaste jongeren!

De ZSOM is op zoek naar jongerenambassadeurs vanaf 16 jaar die willen meedenken over hoe jongeren betrokken kunnen worden bij de werkzaamheden van de omroep, waardoor het ook in de toekomst mogelijk blijft om programma’s te kunnen blijven maken specifiek voor de doelgroep van de omroep. De concrete onderzoeksvraag luidt als volgt: Op welke wijze kunnen we jongeren enthousiasmeren om vrijwilliger te worden bij onze omroep? Het lijkt de omroep leuk om een wervings-promotiefilm te maken, maar uiteraard krijgen de jongerenambassadeurs ook alle ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Kan jij niet wachten om als jongerenambassadeur aan de slag te gaan bij de ZSOM? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!

Contact Z.S.O.M

Met ingang van heden 13 april 2022 is ons telefoonnummer (0544-724598) vervallen. Wilt u contact met de Z.S.O.M maak dan gebruik van de contact button op onze site en stuur een email.

Regiojournaal:

Ons Regiojournaal week 38 is vanaf nu 23 september 2022 te zien via onze site met onder andere de volgende onderwerpen: Een Nightwalk (nachtwandeling) van 9-kilometer door Groenlo en het industrieterrein; Dagbesteding voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) bij zorgboerderij Erve Bussink in Haarlo en een foto expositie in de Mattelier in Groenlo.

Theaterproductie “Spiegelingen”:

Op zaterdag 7 mei 2022 heeft ZSOM Omroep Groenlo opnames gemaakt van de theaterproductie “Spiegelingen”, een bijna twee uur durende voorstelling. De voorstelling is een combinatie van toneel, zang, muziek en historische beelden. Degene die niet bij de voorstellingen aanwezig waren kunnen nu de gehele voorstelling zien via onze site. Veel kijkplezier en geniet van alle acteurs, zangers, musici en dansers afkomstig uit heel Oost Gelre.

Uit ons archief:

Uit ons archief hebben we nu een film klaar staan over de verhuizing van de Monocon / Polarcup van de Borculoseweg – Houtwal naar de Industrieweg. Terug in de tijd….

Overig nieuws:

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM omroep Groenlo.