Actueel

Wij zoeken enthousiaste jongeren!

De ZSOM is op zoek naar jongerenambassadeurs vanaf 16 jaar die willen meedenken over hoe jongeren betrokken kunnen worden bij de werkzaamheden van de omroep, waardoor het ook in de toekomst mogelijk blijft om programma’s te kunnen blijven maken specifiek voor de doelgroep van de omroep. De concrete onderzoeksvraag luidt als volgt: Op welke wijze kunnen we jongeren enthousiasmeren om vrijwilliger te worden bij onze omroep? Het lijkt de omroep leuk om een wervings-promotiefilm te maken, maar uiteraard krijgen de jongerenambassadeurs ook alle ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Kan jij niet wachten om als jongerenambassadeur aan de slag te gaan bij de ZSOM? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!

Contact Z.S.O.M

Met ingang van heden 13 april 2022 is ons telefoonnummer (0544-724598) vervallen. Wilt u contact met de Z.S.O.M maak dan gebruik van de contact button op onze site en stuur een email.

Regiojournaal:

Het regiojournaal week 4 is vanaf nu 27 januari 2023 te bekijken via deze site of ons You Tube kanaal. In dit journaal onder andere aandacht voor de Geef en neem kast om verspilling van voedsel tegen te gaan in IJzerlo, Restaurant en pannenkoekenhuis “De Heikamp” in Ruurlo bestaat 75 jaar; Jeugd kan kennismaken met mountainbiken in Vorden;

Marga’s Geluksmomentjes:

Tot 2 januari 2023 kunt u via onze site de opnamen bekijken van Marga’s Geluksmomentjes. Het betreft opnamen van een live uitzending die we 19 december 2022 hebben opgenomen in de kapel van “de Hassinkhof” in Beltrum. In het ochtendprogramma (deel 1) kunt u nu al kijken naar optredens van onder andere “the Voices”, het koor “Vredense Hof “” en “Fris van de Droad”. Daarnaast zijn er de diverse familiegroeten. Deel 2 staat inmiddels ook al op onze site met hierin wederom een optreden van “Fris van de Droad”, het koor de “Singing Sisters”, het smartlappenkoor “Hartgelach”, kerstverhalen voorgelezen door Fiona Algera en Jannie Prange. Tevens is hierin de Quiz opgenomen.

Uit ons archief:

Uit ons archief hebben we weer film klaar staan te weten de buutavond van de carnavalsvereniging in Lichtenvoorde 1996. Veel kijk plezier.

Overig nieuws:

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM omroep Groenlo.