Actueel:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers:

De ZSOM Omroep Groenlo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar die willen meewerken aan onze programma’s zoals het regiojournaal, reportages, documentaires en setopnames. We hebben plaats voor cameramensen, geluidstechnici, editors en regisseurs. Opleidingen hiervoor worden intern gegeven. Aanmelden kan via het contactformulier op onze site of spreek een van onze vrijwilligers aan. Zij zullen u graag te woord staan en de nodige informatie verstrekken.

Contact ZSOM Omroep Groenlo:

Met ingang van heden 13 april 2022 is ons telefoonnummer (0544-724598) vervallen. Wilt u contact met de ZSOM Omroep Groenlo maak dan gebruik van de contact button op onze site en stuur een email.

Christmas Fair Kasteel Vorden op 8, 9 en 10 december (2023):

Christmas Fair Kasteel Vorden. Deze jaarlijkse kerstmarkt wordt op 8, 9 en 10 december 2023 gehouden. Een reportage hierover kunt over enkele dagen verwachten, maar we presenteren dit alvast zodat u kunt gaan genieten.

Nooit meer? oorlog in beeld (2023):

In het onderduik museum in Aalten loopt tot eind februari 2024 de expositie “Nooit meer? oorlog in Beeld. De expositie laat 100 foto’s zien over de tweede wereldoorlog in onze provincie en 50 foto’s over de huidige oorlog in Oekra├»ne.

Abseilen Calixtusbasiliek Groenlo:

In het kader van een trainingsdag vertrokken zo’n 30 tal Nederlandse en Duitse militairen vanaf kamp Holterhoek naar de Leemputten voor het uitvoeren van een opdracht. Daarna vertrok men naar de Calixtusbasiliek in Groenlo om vanaf de toren te kunnen abseilen.

Meeblazen met de Adventbloazers Groenlo:

De midwinterhoorngroep “de Adventbloazers” uit Groenlo is weer begonnen met het oefenen op de midwinterhoorn. Het midwinterhoorn bouwen en blazen behoort sinds 2013 tot het Immaterieel Cultureel Erfgoed. De Adventbloazers uit Groenlo willen de traditie graag in ere houden en kan nog wel wat uitbreiding gebruiken.

Overig nieuws:

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM Omroep Groenlo? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM Omroep Groenlo.