Actueel:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers:

De ZSOM Omroep Groenlo is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar die willen meewerken aan onze programma’s zoals het regiojournaal, reportages, documentaires en setopnames. We hebben plaats voor cameramensen, geluidstechnici, editors en regisseurs. Opleidingen hiervoor worden intern gegeven. Aanmelden kan via het contactformulier op onze site of spreek een van onze vrijwilligers aan. Zij zullen u graag te woord staan en de nodige informatie verstrekken.

Contact ZSOM Omroep Groenlo:

Met ingang van heden 13 april 2022 is ons telefoonnummer (0544-724598) vervallen. Wilt u contact met de ZSOM Omroep Groenlo maak dan gebruik van de contact button op onze site en stuur een email.

Regiojournaal:

Het Regiojournaal week 22 is vanaf nu 2 juni 2023 te bekijken via deze site of ons You Tube kanaal. In dit journaal onder andere aandacht voor museum Stoomhoutzagerij Nahuis in Groenlo waar de ketel uit het ketelhuis is getakeld: In de voormalige Willibrordusschool in Ruurlo zijn 22 zorgappartementen verrezen: de Rainbowband in Lichtenvoorde bestaat 30 jaar.

Uit ons archief:

Uit ons archief hebben we weer films klaar staan te weten de bloemencorso’s van Winterswijk en Groenlo uit 1991.

Overig nieuws:

Misschien was het u al opgevallen. Onze website is wat aangepast. Onder het tabblad Home staan onze nieuwste video’s. Onder het tabblad Video-galerij kunt video’s per categorie vinden. Wilt u altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, abonneer u op onze You Tube site.

We zijn gestart met live-uitzendingen. Heeft u ook interesse in een live-uitzending geregistreerd en verzorgd door ZSOM Omroep Groenlo? Neem dan a.u.b. contact met ons op.

Het auteursrecht van alle vervaardigde/uitgezonden/vertoonde films/video’s of delen daarvan berust bij de ZSOM Omroep Groenlo.